Mielőtt pácba tennénk az ételeket, előtte érdemes keveset félretenni a pácléből, mert ezt később a sütés közben az étel locsolására felhasználhatjuk. Így ízletesebb és szaftosabb lesz a végeredmény.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan pácoljuk a mázas húsokat? | grillezés | 0 | 1.6ezer | '15 Nov |
Mennyi ideig pácoljunk? | grillezés | 0 | 3.3ezer | '15 Nov |
Mennyire legyen olajos a páclé? | grillezés | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Hogyan tisztítsuk a grillrácsot? | grillezés | 0 | 2.3ezer | '15 Nov |
Faszenes grillsütő eloltása, hogyan? | grillezés | 0 | 4.0ezer | '15 Nov |