Mielőtt pácba tennénk az ételeket, előtte érdemes keveset félretenni a pácléből, mert ezt később a sütés közben az étel locsolására felhasználhatjuk. Így ízletesebb és szaftosabb lesz a végeredmény.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Faszenes grillsütő eloltása, hogyan? | grillezés | 0 | 4.0ezer | '15 Nov |
Hogyan pácoljuk a mázas húsokat? | grillezés | 0 | 1.6ezer | '15 Nov |
Mennyi ideig pácoljunk? | grillezés | 0 | 3.3ezer | '15 Nov |
Minden grillezés előtt le kell tisztítani a rácsot? | grillezés | 1 | 2.5ezer | '17 Aug |
Milyen anyagú nyársat szoktatok használni? | grillezés | 0 | 2.5ezer | '17 Aug |