Sütés előtt minimum 1 órát pihentessük a tésztát lehetőleg a hűtőszekrényben. Pihentetés után keverjük át a masszát, és hígítsuk kevés tejjel, mert állás közben besűrűsödött.

Sütés előtt minimum 1 órát pihentessük a tésztát lehetőleg a hűtőszekrényben. Pihentetés után keverjük át a masszát, és hígítsuk kevés tejjel, mert állás közben besűrűsödött.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mennyire legyen vastag a mézeskalács tészta? | süteménytészták | 0 | 4.5ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Segítene valaki ezt a receptet megfejteni? | süteménytészták | 7 | 3.9ezer | '16 May |
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.7ezer | '15 Nov |
Mi a jó mézeskalácstészta második szabálya? | süteménytészták | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |