Sütés előtt minimum 1 órát pihentessük a tésztát lehetőleg a hűtőszekrényben. Pihentetés után keverjük át a masszát, és hígítsuk kevés tejjel, mert állás közben besűrűsödött.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi a jó mézeskalácstészta első szabálya? | süteménytészták | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Mitől lesz könnyű, levegős a kalácstészta? | süteménytészták | 0 | 4.1ezer | '15 Nov |
Mi a jó mézeskalácstészta második szabálya? | süteménytészták | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Hogyan nyújtsam a mézeskalács tésztát? | süteménytészták | 2 | 5.1ezer | '17 Mar |
Mi a tökéletes omlós tészta titka? | süteménytészták | 1 | 7.2ezer | '19 Nov |