Sütés előtt minimum 1 órát pihentessük a tésztát lehetőleg a hűtőszekrényben. Pihentetés után keverjük át a masszát, és hígítsuk kevés tejjel, mert állás közben besűrűsödött.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Segítene valaki ezt a receptet megfejteni? | süteménytészták | 7 | 3.8ezer | '16 May |
Helló, mit tegyek, hogy a linzertészta tökéletes legyen? | süteménytészták | 2 | 5.2ezer | '16 Mar |
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Mitől lesz könnyű, levegős a kalácstészta? | süteménytészták | 0 | 4.1ezer | '15 Nov |
Hogyan áll össze a palacsintatészta? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |