A lágy tojáslepény bármiféle töltelék és fűszerezés nélkül is fenséges, ám érdemes a különféle variációkkal próbálkozni, így biztosan nem unjuk meg.
A tojásokat ízesíthetjük apróra vágott zöldfűszerekkel: oregánóval, bazsalikommal, kakukkfűvel, snidlinggel, petrezselyemmel stb.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mire ügyeljek, amikor a töltött káposztát sózom? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Mennyi cukrot tegyek a birsalmasajtba? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogyan kell a kuszkuszt elkészíteni köretként? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '17 Jul |
Mitől lesz még finomabb a spárga? | ízesítés | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Mivel ízesítsem a birsalmasajtot? | ízesítés | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |