HIRDETÉS

1 hónappal később

Én megtettem, de a hurka teljesen szétszakadt.

A hurkát angyos vízben áztasd rövid ideig, utána tedd tepsibe. Nem kell alá zsír, hideg sütőbe tedd és alacsony hőmérsékleten 160-170 fokon alsó-felső sütéssel süsd készre. Esetleg közben egy-két helyen picit megszúrhatod.

A kolbászt 180 fokra előmelegített sütőben kezdd el sütni alsó-felső sütés légkeveréssel. Kell alá egy pici víz. 20 perc múlva, ha már hólyagosodik, villával több helyen szúrkáld meg, tedd vissza a sütőbe. Újabb 20 perc múlva a zsír nagyrészét öntsd le alóla, de azért maradjon is. Még 15 percig süsd, míg megpirul.

Sütés előtt megszurkálom hústűvel.

9 hónappal később

Én is hideg vízben szoktam beáztatni egy másfél órát,utána mielőtt a tepsibe teszem fogpiszkálóval meg szurkálom alól-fölül-kívül-belül.Soha nem csattan ki még amikor megfordítom ha esetleg eltörik akkor sem folyik ki a töltelék,hanem egyben marad.Én is a fiamtól tanultam.

HIRDETÉS

ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

Javasolt kérdések

Még olvasnál? Tallózz a kérdések között a(z) húsok sütése kategóriában vagy legújabb kérdések megtekintése

HIRDETÉS