
csabanyus
- Csatlakozott
- '16 Jan 22
- Utolsó válasz
- '16 Jan 22
- Aktív
- '16 Feb 3
- Megbízhatósági szint
- új felhasználó
A kolbászt 180 fokra előmelegített sütőben kezdd el sütni alsó-felső sütés légkeveréssel. Kell alá egy pici víz. 20 perc múlva, ha már hólyagosodik, villával több helyen szúrkáld meg, tedd vissza a sütőbe. Újabb 20 perc múlva a zsír nagyrészét öntsd le alóla, de azért maradjon is. Még 15 percig süsd…
A hurkát angyos vízben áztasd rövid ideig, utána tedd tepsibe. Nem kell alá zsír, hideg sütőbe tedd és alacsony hőmérsékleten 160-170 fokon alsó-felső sütéssel süsd készre. Esetleg közben egy-két helyen picit megszúrhatod.