A főtt tésztát a leszűrés után hideg vízfürdőben tartjuk pár percig, akár kétszer-háromszor is cseréljük a vizet, hogy a tészta belseje is lehűljön, ne csak a széle. Jól lecsepegtetjük, kis olajat öntünk rá, és elkeverjük.
(A praktikát köszönjük Pappertanita felhasználónknak.)
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mitől tartja meg a zöldbab a színét? | technikák | 1 | 2.6ezer | '16 Aug |
Hogyan kell karamellizálni a krémet? | technikák | 0 | 1.8ezer | '15 Nov |
Hogyan fő meg gyorsabban a rizs? | technikák | 0 | 3.4ezer | '15 Nov |
Milyen edényben forraljam a tejet, hogy ne égjen oda? | technikák | 3 | 4.9ezer | '17 Sep |
Hogy kell úgy tojást főzni, hogy ne pattanjon meg a héja? | technikák | 1 | 3.0ezer | '16 Mar |