Ha a rizs erősen forr, és kihabzik az edényből, csak pillanatokra segít, ha bele-belefújunk. Többre megyünk, ha egy kis darab vajat adunk hozzá, ráadásul még az íze is jobb lesz.

Ha a rizs erősen forr, és kihabzik az edényből, csak pillanatokra segít, ha bele-belefújunk. Többre megyünk, ha egy kis darab vajat adunk hozzá, ráadásul még az íze is jobb lesz.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogy formázzam a lángost? | technikák | 1 | 4.8ezer | '16 May |
Hogyan lesz puha a tejberizs? Nekem gyakran kemény marad a tejben főtt rizs, akármilyen hosszan főzöm, mi a titka az egészen puha rizsnek? | technikák | 11 | 6.9ezer | '16 Sep |
Hogyan kell a tojást főzni? | technikák | 0 | 2.4ezer | '15 Nov |
Mire jó a fehér bab főzővize? | technikák | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Mit tegyek ha nagyon ragad a tészta? | technikák | 0 | 3.2ezer | '15 Nov |