HIRDETÉS

ÉN FOKHAGYMÁT ÉS APRÍTOTT KAPROT HASZNÁLOK HOZZÁ

14 nappal később

Zellerzöld is mehet a levesbe is, főzelékbe is.

A zöldbab íze alapvetően semleges, mindent szívesen felszív és alkalmazkodik hozzá

  • főzelékhez, leveshez, egytálételekhez fokhagyma, majoranna vagy tárkony nálam alap
  • salátához (pl. zöld hüvelyű zöldbabbal) attól függ milyen karaktert szeretnék adni neki. Ha mediterrán akkor szurokfű (oregánó) vagy menta, skandináv stílusban kapor és kapribogyó, paradicsomszósszal bazsalikom
  • frissen őrölt bors mindenkor jó mértékkel
  • zöldbab paprikásba a fűszerpaprika
  • sajtos besamell mártással besütve muszakához hasonlóan akár fahéj is
  • stb. stb, ki mit kedvel :smile:
ezt olvastad már?
még több cikk
kapcsolódó receptek

HIRDETÉS