A sült húst sütés után mindig pihentessük egy kis ideig, ezáltal könnyebben szeletelhető lesz, és a húsnedvek sem csorognak majd ki.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mit tegyek, hogy ne pukkadjon szét a kolbász, hurka? | húsok sütése | 5 | 6.9ezer | '16 Nov |
Mit tegyek, ha rágósra sült a hús? | húsok sütése | 0 | 5.2ezer | '16 Feb |
rántott hús sütése | húsok sütése | 4 | 2.6ezer | '16 May |
Folyadékpótlás hús sütésekor, mire figyeljek? | húsok sütése | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Hogy kell megtölteni a szárnyast? | húsok sütése | 0 | 2.1ezer | '15 Nov |