Figyeljük meg, hogy milyen az időjárás a muffinsütés napján! A dolog viccesnek tűnhet, de a könyv szerint a levegő páratartalma befolyásolja a muffintésztánk állagát. Így egy nagyon párás napon javasolt a nedves hozzávalók mennyiségét csökkenteni. Ezzel az elővigyázatos lépéssel elkerülhetjük, hogy végeredményül túl ragacsos tésztát kapjunk. Ha a recept fél csésze tejet ír, csökkentsük a mennyiséget legalább egy evőkanálnyival.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Miért hígul fel a puding a diótól? | Sütés | 1 | 2.8ezer | '20 Aug |
Mézeskalácsra szeretnék színezett cukormázat készíteni! Mivel lehetne színezni ételfestéken kívül? | díszítés | 3 | 4.7ezer | '15 Dec |
Lehet-e a langos tesztat lefagyasztani? | kenyérsütés | 1 | 4.8ezer | '20 Feb |
Hogyan süssek pizzát otthon? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Helló, mit tegyek, hogy a linzertészta tökéletes legyen? | süteménytészták | 2 | 5.2ezer | '16 Mar |