A legfinomabb eredmény eléréséhez érdemes az alábbi arányokat betartani, azaz a lecsóba 1 rész vöröshagyma, 2 rész paradicsom, és 4 rész fehér húsú zöldpaprika kerüljön.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mitől sül át könnyen a falafel? | főétel | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Hogyan melegítsük a töltött káposztát? | főétel | 2 | 5.4ezer | '18 Mar |
Hogyan főzzük a lecsót? | főétel | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |
Hogyan marad lágy a tojásos nokedli? | főétel | 1 | 3.0ezer | '15 Nov |
Mitől lesz jó a tojásos nokedli? | főétel | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |