A mézeskalácstészta ideális vastagsága 4-5 mm. Ne legyen túl vékony, mert akkor könnyen megégnek a mézeskalácsok.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mitől lesz könnyű, levegős a kalácstészta? | süteménytészták | 0 | 4.1ezer | '15 Nov |
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Mi a jó mézeskalácstészta második szabálya? | süteménytészták | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Tészta nyújtása, hogy ne legyen túl lisztes az utolja? | süteménytészták | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |
Hogy forraljam a tejet, hogy ne fusson ki? | technikák | 4 | 3.7ezer | '16 Oct |