Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan lesz kemény tojáshabunk? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Mennyire legyen vastag a mézeskalács tészta? | süteménytészták | 0 | 4.4ezer | '15 Nov |
Mi a tökéletes omlós tészta titka? | süteménytészták | 1 | 7.2ezer | '19 Nov |
Segítene valaki ezt a receptet megfejteni? | süteménytészták | 7 | 3.8ezer | '16 May |
Minden grillezés előtt le kell tisztítani a rácsot? | grillezés | 1 | 2.4ezer | '17 Aug |