Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan süssünk piskótát úgy, hogy ne essen össze? | süteménytészták | 0 | 7.9ezer | '15 Nov |
Segítene valaki ezt a receptet megfejteni? | süteménytészták | 7 | 3.9ezer | '16 May |
Palacsinta tészta meddig jó ha hűtőben van? | süteménytészták | 0 | 5.8ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Hogyan süssek pizzát otthon? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |