Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mitől lesz könnyű, levegős a kalácstészta? | süteménytészták | 0 | 4.1ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Mitől lesz puhább a mézeskalács? | süteménytészták | 3 | 4.9ezer | '17 Jan |
Tészta nyújtása, hogy ne legyen túl lisztes az utolja? | süteménytészták | 0 | 3.1ezer | '15 Nov |
Hogyan süssünk piskótát úgy, hogy ne essen össze? | süteménytészták | 0 | 7.8ezer | '15 Nov |