Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
Egyszerűen meggyőződhetünk a tészta keltségéről: az ujjunkkal megérintjük a kelt tészta oldalát, ha visszanyomódik, mint a labda, akkor még keleszteni kell, ha ott marad egy pici horpadás, az ujjunk nyomása, akkor megkelt.
(Fotó: Flickr/Sarah R2)
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
A piskótatészta készítésének van valamilyen alapszabálya? | süteménytészták | 4 | 4.6ezer | '19 Mar |
Hogyan áll össze a palacsintatészta? | süteménytészták | 0 | 3.6ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Segítene valaki ezt a receptet megfejteni? | süteménytészták | 7 | 3.8ezer | '16 May |
Hogyan készítsünk jó piskótatésztát? | süteménytészták | 0 | 4.2ezer | '15 Nov |