A paradicsom levét addig főzzük, míg el nem fövi a habját. Túl hosszan forralni nem érdemes, és felesleges is, a rövid főzési idővel ízletesebb, vitamindúsabb paradicsomlevet kapunk.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mennyi ideig kell főzni a spárgát? | főzési idő | 1 | 5.5ezer | '15 Nov |
Mennyi ideig főzzem a tojást? | főzési idő | 0 | 10.2ezer | '16 Mar |
Hogyan válasszak farmert alma alkatra? | Divat | 0 | 1.1ezer | '16 Feb |
Mivel kedveskedjek Valentin-napon? | valentin-nap | 0 | 1.0ezer | '16 Feb |
Mit tegyek a hajszárazság ellen? | Szépségápolás | 0 | 2.0ezer | '16 Feb |