Először is ne nagy lángon készítsd, mert akkor csak megpörkölődik, de nem sül ki belőle rendesen a zsír. Forrósítsd fel a serpenyőt, önts alá 1 ek olívaolajat. Majd szórd bele a szallonnát. Közepes lángon pirítsd. Ha kész, akkor fogj 2 db kerámia- vagy porcelántálat, de SOHA ne használj fémet vagy műanyagot. Az egyik tányérra, de csak az egyikre, tegyél papírtörlőt, szedd ki rá a szalonnát. Jön, egy másik műfajból már oly jól ismert, 5 másodperces szabály. 5 másodperc múlva szedd át a másik tányérba. Ennyi. Ropogós lesz.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi a tökéletes muffin tizenkettedik szabálya? | Sütés | 0 | 1.7ezer | '17 Aug |
Mi a tökéletes muffin hetedik szabálya? | Sütés | 0 | 3.0ezer | '17 Aug |
Hogyan díszítsem a sapkákat és kesztyűket? | Divat | 0 | 794 | '16 Feb |
Hogyan lehet egyenletes piskóta lapokat sütni? | süteménytészták | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Hogyan legyen rögtön hideg a gyümölcsleves? | leves | 4 | 4.4ezer | '20 Jul |