Először is ne nagy lángon készítsd, mert akkor csak megpörkölődik, de nem sül ki belőle rendesen a zsír. Forrósítsd fel a serpenyőt, önts alá 1 ek olívaolajat. Majd szórd bele a szallonnát. Közepes lángon pirítsd. Ha kész, akkor fogj 2 db kerámia- vagy porcelántálat, de SOHA ne használj fémet vagy műanyagot. Az egyik tányérra, de csak az egyikre, tegyél papírtörlőt, szedd ki rá a szalonnát. Jön, egy másik műfajból már oly jól ismert, 5 másodperces szabály. 5 másodperc múlva szedd át a másik tányérba. Ennyi. Ropogós lesz.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mi a tökéletes pizzatészta titka? | Sütés | 0 | 1.9ezer | '17 Jul |
Mi a tökéletes muffin tizenharmadik szabálya? | Sütés | 0 | 2.0ezer | '17 Aug |
Hogyan lehet a tojást egyszerűbben megpucolni, ha a sós víz nem vált be? | Sütés | 0 | 1.4ezer | '17 Aug |
Hogyan készítsek házilag mosogatószert? | tisztítás | 0 | 2.1ezer | '15 Nov |
Gusztusos ételfotó? Hogyan? | food styling | 0 | 1.6ezer | '16 Jan |