Az érett, ép paradicsomokat megmossuk folyóvíz alatt, gondosan szárazra töröljük, és darabonként folpack-ba csomagolva, azonnal a mélyhűtőbe tesszük. Így mindig annyit veszünk elő, amit éppen el szeretnénk használni. Ráadásul a lefagyasztott paradicsom bőrét még könnyebb lehúzni, mint a forrázottét. Magyarországon nagyon finom, édes paradicsomok vannak. Ne együk hát télen a savanykás, sápadt, génkezelt melegházit, inkább varázsoljuk vissza konyhánkba a nyár ízét.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tároljuk a mustárt? | tárolás | 0 | 2.6ezer | '15 Nov |
Honnan tudom, hogy friss-e a sütőpor? | tárolás | 1 | 2.3ezer | '15 Nov |
Mit csináljak, hogy ne álljon össze a só a tartókában? | tárolás | 0 | 2.7ezer | '17 Aug |
Tudok valamit kezdeni a megbarnult banánokkal? Nem szeretném kidobni őket | tárolás | 0 | 2.8ezer | '17 Aug |
Hogyan marad friss a meggy, cseresznye? | tárolás | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |