Az érett, ép paradicsomokat megmossuk folyóvíz alatt, gondosan szárazra töröljük, és darabonként folpack-ba csomagolva, azonnal a mélyhűtőbe tesszük. Így mindig annyit veszünk elő, amit éppen el szeretnénk használni. Ráadásul a lefagyasztott paradicsom bőrét még könnyebb lehúzni, mint a forrázottét. Magyarországon nagyon finom, édes paradicsomok vannak. Ne együk hát télen a savanykás, sápadt, génkezelt melegházit, inkább varázsoljuk vissza konyhánkba a nyár ízét.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Meddig áll el az instant kávé? | tárolás | 0 | 2.2ezer | '17 Jul |
Meddig jó a friss spárga? | tárolás | 0 | 4.3ezer | '15 Nov |
Tudok valamit kezdeni a megbarnult banánokkal? Nem szeretném kidobni őket | tárolás | 0 | 2.8ezer | '17 Aug |
Hogy tároljam az élesztőt hűtés nélkül? | tárolás | 0 | 4.1ezer | '15 Nov |
Mit csináljak a megavasodott zsírral? | tárolás | 0 | 5.4ezer | '17 Jul |