Az étel főzése közben akkor rakjunk fokhagymát az ételbe, ha az nagyon fontos alapkaraktere az adott fogásnak, mint például a brassói aprópecsenye esetén.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mire ügyeljek, amikor a töltött káposztát sózom? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |
Melyik hagyma mire való? | ízesítés | 0 | 3.8ezer | '15 Nov |
Mitől savanyúak a kolbászaim? Fűszerezés: hagyományos | ízesítés | 3 | 2.8ezer | '16 Jul |
Mikor ecetezzem a főzeléket? | ízesítés | 0 | 2.0ezer | '15 Nov |
Mennyi cukrot tegyek a birsalmasajtba? | ízesítés | 0 | 1.9ezer | '15 Nov |