A halakat és tengeri herkentyűket érdemes nyárson sütni vagy becsomagolva párolni. Ez utóbbihoz nem feltétlenül szükséges alufóliát használni, sok természetes „csomagolópapír" is létezik, úgy mint a banánlevél, szőlőlevél vagy akár a kukoricalevél.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tisztítsam a grillsütő eszközöket? | grillezés | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Van olyan, amit nem szabad a húspácokba beletenni? | grillezés | 1 | 1.5ezer | '15 Nov |
Hogyan tisztítsuk a grillrácsot? | grillezés | 0 | 2.3ezer | '15 Nov |
Mit kerüljünk húsok hosszabb pácolásakor? | grillezés | 0 | 1.8ezer | '15 Nov |
Hétvégén kertipartit rendezek. Írjatok kérlek grillötleteket! | grillezés | 0 | 1.3ezer | '17 Jul |