A hagymát nagyon éles késsel aprítsuk, hogy ne zúzzuk szét a sejteket, mert így kevesebb, a szemünket bántó illóolaj áramlik ki belőle.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogy készítsem elő a csicseriborsót? | előkészítés | 0 | 3.0ezer | '15 Nov |
Hogyan pirítsam a hagymát? | előkészítés | 0 | 3.5ezer | '15 Nov |
Hogyan keszitsem elo a zuzat? | előkészítés | 12 | 7.0ezer | '16 Sep |
Tudtok valami praktikát a panírozáshoz? A ragacsos kezeket szeretném elkerülni | előkészítés | 0 | 2.3ezer | '17 Aug |
Mi az, amit tilos tenni a zselatinnal? | előkészítés | 1 | 2.8ezer | '17 Mar |