A hagymát nagyon éles késsel aprítsuk, hogy ne zúzzuk szét a sejteket, mert így kevesebb, a szemünket bántó illóolaj áramlik ki belőle.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mit tegyek, hogy ne legyen keserű a padlizsán? | előkészítés | 0 | 5.5ezer | '15 Nov |
Hogy kell tökéletes húspogácsát formázni? | előkészítés | 0 | 3.6ezer | '17 Aug |
Hogyan üssem fel a tojásokat? | előkészítés | 0 | 1.4ezer | '15 Nov |
Hogy kell megtisztítani a grapefruitot? | előkészítés | 0 | 2.7ezer | '17 Jul |
Mire kell figyelni a tojás pucolásánál? | előkészítés | 0 | 1.5ezer | '17 Jul |