A felbontott sütőpor hat hónap utáni elveszíti az erejét, így felhasználás előtt mindenképp végezzük el vele a következő próbát: egy teáskanálnyi sütőport keverjünk el alaposan fél csésze forró vízben. Ha az anyag nem kezd el élénken buborékozni, ne habozzunk, kukába vele!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan töltsek cukkinivirágot? | technikák | 0 | 1.7ezer | '15 Nov |
Hogyan fő meg gyorsabban a rizs? | technikák | 0 | 3.4ezer | '15 Nov |
Mit csináljak a pudinggal hogy ne legyen bőrös? | technikák | 1 | 4.1ezer | '16 Aug |
Mitől lesz élénk színű a gyümölcsleves? | technikák | 1 | 3.2ezer | '16 Aug |
Milyen edényben forraljam a tejet, hogy ne égjen oda? | technikák | 3 | 4.9ezer | '17 Sep |