A felbontott sütőpor hat hónap utáni elveszíti az erejét, így felhasználás előtt mindenképp végezzük el vele a következő próbát: egy teáskanálnyi sütőport keverjünk el alaposan fél csésze forró vízben. Ha az anyag nem kezd el élénken buborékozni, ne habozzunk, kukába vele!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Mire jó a fehér bab főzővize? | technikák | 0 | 2.7ezer | '15 Nov |
Hogyan lesz puha a tejberizs? Nekem gyakran kemény marad a tejben főtt rizs, akármilyen hosszan főzöm, mi a titka az egészen puha rizsnek? | technikák | 11 | 6.9ezer | '16 Sep |
Van valami praktika az ellen, hogy megrepedjen a főtt tojás? | technikák | 2 | 3.0ezer | '16 Jan |
Hogy formázzam a lángost? | technikák | 1 | 4.8ezer | '16 May |
Hogyan tudnék tojást főzni repedés nélkül? | technikák | 0 | 3.2ezer | '17 May |