Pandanlevél
Leírás
A panadan levél a csavarpálma levele, az indonéz konyhában rendkívül népszerű, főleg desszerteket készítenek vele, de rizsfőzéskor is használják. Vagy a színe miatt fontos, vagy ételt csomagolnak bele, és abban gőzölik.
Mikor vegyem
Ha kapható, bármikor kapható - a gond inkább az, hogy Magyarországon elég nehézkesen beszerezhető sajnos. Mautner Zsófi egy 2010-es blogbejegyzésében azt mondta, lehetetlen. Hátha azóta változott valamit a helyzet. :)
hogyan tároljam
Hűtőben 1-2 napig eláll.
100g Pandanlevél
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok