Pandanlevél

Pandanlevél

Leírás

A panadan levél a csavarpálma levele, az indonéz konyhában rendkívül népszerű, főleg desszerteket készítenek vele, de rizsfőzéskor is használják. Vagy a színe miatt fontos, vagy ételt csomagolnak bele, és abban gőzölik.

Mikor vegyem

Ha kapható, bármikor kapható - a gond inkább az, hogy Magyarországon elég nehézkesen beszerezhető sajnos. Mautner Zsófi egy 2010-es blogbejegyzésében azt mondta, lehetetlen. Hátha azóta változott valamit a helyzet. :)

hogyan tároljam

Hűtőben 1-2 napig eláll.

100g Pandanlevél

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pandanlevél?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...