Carbonara alap
Leírás
A carbonara spagetti egy olasz tésztakülönlegesség, eredetileg friss tojással és parmezánsajttal készítik. Az étel alapját képező szószt elkészíthetjük házilag, de meggyorsíthatjuk a főzés folyamatát azzal, hogy carbonara alapport használunk. Összetevői általában: keményítő (kukorica, burgonya), tojássárgájapor, sajtpor, sovány tejpor, pirított vöröshagymapor, cukor, fokhagymapor, tengeri só, fekete bors, extra szűz olívaolaj, metélőhagyma, görögszénamag, citromlépor, kurkuma, lestyángyökér, azonban az összetétel gyártónként változhat. Az alappor elkészítése tej hozzáadásával mindössze pár percet vesz igénybe.
Mikor vegyem
Bármikor
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Carbonara alap
fehérjetartalom
14 g
zsírtartalom
9 g
szénhidráttartalom
47 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
8800 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
14 g
Zsír
telített zsírsav
9 g
ásványi anyagok
Nátrium
8800 mg
szénhidrát
rost
2 g
cukor
18 g
vitaminok