Top 7 tésztasaláta 320 kalóriából

A tésztaételek sem teljes mértékben tilosak fogyókúra idején, fogyaszthatjuk őket például zöldséges tésztasaláta formájában. A mennyiségekre persze nagyon figyelni kell!

A tésztaételek sok háztartásban kedvenc fogások, nagyon változatosan és nagyon gyorsan elkészíthetők. A meleg ételek mellett fogyaszthatunk tésztát hidegen is, tésztasaláta formájában, amikor is a végeredménynek tényleg csak a fantáziánk szab határt.

Receptjeink közül kiválogattam 7 db, adagonként kevesebb, mint 320 kcal energia- és kevesebb, mint 45 g szénhidráttartalmú, zöldségekben is gazdag tésztasaláta receptjét. Ideális mennyiség vacsorára, de az adagnagyságra nagyon figyeljetek!

Olvastad már?

Fogyni szeretnék! Ehetek tésztát?

  1. 1.

    Finom zöldséges farfalle

  2. 2.

    Spenótos tésztasaláta garnélával

  3. 3.

    Sült saláta sonkával és sajttal

  4. 4.

    Tésztasaláta szezámmal gazdagon

  5. 5.

    Tészta saláta jégsalátával és paradicsommal

  6. 6.

    NoCarb tésztasaláta kéksajtos öntettel

  7. 7.

    Pikáns "rizstészta" saláta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...