11+1 trükk a tojásos reggelidhez

Tojás - a konyhánk mindennapos vendége! Jöjjön pár trükk, hogyan használd fel okosan akár a régebben várakozó delikvenseket vagy a frissen vásároltakat - nap mint nap.

A tojásételek csak frissen jók. Ez a kijelentés nem állja meg teljesen a helyét, mert a méltán népszerű finomságot magaddal viheted a munkahelyedre is. Mutatunk erre is lehetőséget. Sőt, ha idáig nem tudtad, hogyan állapítsd meg a tojások frissességét, általunk elsajátíthatod. Baconköpenyben és muffinsütőben is sütheted őket, figyeld, jönnek az ajánlatok!

!!! TOVÁBBI CSODÁS REGGELIKÉRT IDE KATTINTS !!!

  1. 1.

    Sonkás spárgás tükörtojás - olasz reggeli

  2. 2.

    Posírozott tojás

  3. 3.

    Baconkosárban sült tojás

  4. 4.

    Spenótos tojásreggeli - casserole

Ezt olvastad már?

TOP 12 csodaszép tojásos fogás

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...