Az év 18+1 kedvenc húsétele

Csirke, sertés vagy marha? Most megmutatjuk, 2015-ben melyik húsételeket szerettétek legjobban!

Megnéztük, 2015-ben melyik húsételeket néztétek meg legtöbben - íme a lista! Úgy tűnik, még mindig a csirke a kedvenc a húsok közül, különösen, ha sajt és tejföl is van hozzá...

  1. 1.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  2. 2.

    Rántott hús liszt tojás zsemlemorzsa nélkül

  3. 3.

    Amerikai szaftos tarja

  4. 4.

    Illatos omlós csirkemell

  5. 5.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  6. 6.

    Csirkemell fokhagymás-tejfölös panírban

  7. 7.

    Tepsis sajtos-tejfölös csirkemell

  8. 8.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  9. 9.

    Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

  10. 10.

    Csirkemell őzgerincformában sütve 2.

  11. 11.

    Borsós csirke brassói

  12. 12.

    Fasírtgolyók

  13. 13.

    Töltött paprika

  14. 14.

    Kínai szezámmagos csirke

  15. 15.

    Anyukám vadasa zsemlegombóccal

  16. 16.

    Sült rakott csirkemell

  17. 17.

    Tepsis csirkecomb zöldségekkel

  18. 18.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  19. 19.

    Bakonyi csirkemell

Legújabb receptek

Olasz rózsafánk

Ezek a kis „virágok” nagyon egyszerű és gyors tésztával készülnek, melynek a pikantériáját a citromhéj adja. Gyors olajban sütés után porcukorral meghintve, mézzel vagy meleg ...

Vegán pad thai

A pad thai egy igazi finomság, amit igazából a szósz tesz nagyon ízletessé. Az hogy hús, tofu vagy zöldségek kerülnek hozzá, azt ízlés szerint el lehet dönteni. Mi most egy vegán pad ...

Növényi vaj

Egy tejfehérje érzékeny vagy vegán sokszor álmodozik a vajról. Akár pirítóson, akár főzéshez vagy sütéshez elengedhetetlen. Ha most mással próbálkoznál, mint a bolti margarin, akkor ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!