23 csábítóan édes süti - újíts be!

Régen rukkoltál elő valamilyen édes újdonsággal? Nincs ötleted, mit süss? Mutatunk pár nélkülözhetetlen receptet, amikkel új illatok csapnak fel a konyhádban. Kezdj is neki!

  1. 1.

    Csíkos ricottaszelet

  2. 2.

    Epres csokoládés tart

  3. 3.

    Gőzgombóc

  4. 4.

    Görög citromos süti

  5. 5.

    Gyümölcsös mini kosárkák

  6. 6.

    Angol csokipuding szósszal

  7. 7.

    Kossuth-kifli

  8. 8.

    Paris-Brest

  9. 9.

    Oreoval töltött mogyorókrémes brownie

  10. 10.

    Francia joghurtos süti

  11. 11.

    Gyümölcsös-mascarponés kosarak

  12. 12.

    Epres minitorták kecskesajttal

  13. 13.

    Halawet el jibna

  14. 14.

    Krémes Coook konyhájából

  15. 15.

    Citromkocka Judit konyhájából

  16. 16.

    Túrós tejfölös kekszsüti

  17. 17.

    Grillezett banán

  18. 18.

    Szuper citromos kocka

  19. 19.

    Kefires-kakaós kocka

  20. 20.

    Tejszínes bodzakrémes piskóta

  21. 21.

    Túrógombóc rebarbaraszósszal

  22. 22.

    Széllel bélelt párna

  23. 23.

    Barna sütemény egy korty pálinkával

És ezt nézted már?

Ezzel a 27 bámulatos palacsintarecepttel estünk szerelembe! Te melyiket sütöd meg?

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...