21 házifagyi, amit már most nyalhatsz!

Végre itt a meleg, a cukrászdák és fagyiárusok pultjaiból kacsintgatnak ránk a színes és édes fagylaltok, amiknek ezennel hivatalosan is elindult a szezonjuk!

A legfinomabbak azonban otthon készülnek, úgy mint ez a 21 csodás krémes házifagyi!

  1. 1.

    Céklás-étcsokoládés sorbet

  2. 2.

    Frogurt

  3. 3.

    Sorbet Chocolat Noir – a nagyon csokis sorbet

  4. 4.

    Citrom-lime sorbet

  5. 5.

    Karamell fagylalt

  6. 6.

    Levendulafagylalt vaníliával és rózsavízzel

  7. 7.

    Diós-juharszirupos fagyi

  8. 8.

    Whiskys fügefagyi

  9. 9.

    Eperfagyi a Szamostól

  10. 10.

    Tiramisu fagylalt

  11. 11.

    Sült fagyi

  12. 12.

    Kávéfagyi

  13. 13.

    Túrógombóc fagyi tejfölhabbal

  14. 14.

    Lime-karamellás fagylalt

  15. 15.

    Pina colada jégkrém

  16. 16.

    Olívaolaj fagyi

  17. 17.

    Tejkaramellás banánfagyi

  18. 18.

    Rosa pompelmo fagylalt szicíliai módra

  19. 19.

    Marcipános bazsalikom fagylalt

  20. 20.

    Leche merengada fagyi

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...