r
Nosalty Logó

Rakott csirkemell Amy-től

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Rakott csirkemell Amy-től
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 728 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 2186 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 215 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    48.7 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2168.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    236 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    1381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    172 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 728 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    192.7 g

Zsír

  • Összesen
    146.1 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    452 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6506.3 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    708 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    1363 mg
  • Nátrium
    4143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    515.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    356 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    43 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    88 micro
  • Kolin:
    394 mg
  • Retinol - A vitamin:
    354 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 2186 kcal
  • 22% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.9 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    637.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    406 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 215 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, és kettévágjuk a két mellrész között. Szeleteljük, és ételízesítővel megszórjuk mindkét oldalát. Ne vigyük túlzásba a fűszerezést.
  2. Lefektetjük a mellek felét egy tepsibe. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk, és rátesszük a húsra. A hagymát megpucoljuk, és karikázzuk azt is, és oszlassuk el a kolbászos húson. Szórjuk meg a trappista sajt és a füstölt sajt lereszelt keverékével egyenletesen.
  3. Terítsük a "feldíszített" húsokra a mellek másik felét. Előmelegített sütőben kis lángon 1 órán keresztül sütjük. Ha már elfőtt alóla a lé, egy kicsit süssük még, hogy kapjon egy kis pírt az alja.
  4. Salátával melegen tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3165
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Maradék sajt , kolbász... mit csináljak? Hát ez lett belőle. Nagyon finom. Érdemes kipróbálni azoknak, akik szeretik a vidéki ízeket, biztos siker lesz.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...