adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 38% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 28.6 g
Zsír
-
Összesen 20 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 54 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2498.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 18 mg
-
Kálcium 947 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 555 mg
-
Nátrium 940 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 24 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 166 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 15 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 161 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 53 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
314
kcal
- 38% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 57.2 g
Zsír
-
Összesen 40 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 109 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4997 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 1894 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 1110 mg
-
Nátrium 1880 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 48 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 331 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 30 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 322 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 106 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
627
kcal
- 38% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
Fehérje
-
Összesen 35.8 g
Zsír
-
Összesen 25 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 68 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3123.1 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 1184 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 694 mg
-
Nátrium 1175 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 30 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 207 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 19 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 201 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
392
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Egy serpenyőt szárazon felhevítünk. Két részletben sütjük a sajttallérokat: először négy evőkanálnyi sajtot terítünk szét egyenletesen a serpenyőben, négy kis kört formálva. Amikor a zsír nagy része kisül a sajtból, a sajt elkezd megkeményedni, ekkor egy lapáttal alányúlva mindegyiket megfordítjuk és aranyszínűre sütjük a másik oldalukat is. Ugyanígy járunk el a maradék sajttal.
- Sütés ideje: 12 perc
- Receptkönyvben: 265
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 47032
- Feltöltés dátuma: 2008. február 27.
Ajánló
@{Póréhagyma krémleves:póréhagyma krémleves} @{Zellerkrémleves:zellerkrémleves}
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Petra
537 recept
Sokoldalúan felhasználhatók ezek a házi készítésű sajttallérok: tehetjük salátákba, egy félbevágott koktélparadicsomot ráültetve kínálhatjuk finom partifalatként, adhatjuk krémlevesekhez, de önmagában is rágcsálhatjuk egy pohár vörösbor kísérőjeként.