Krémes TraRita konyhájából
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
TraRita
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 53% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 0% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Cink
-
Szelén
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.8 g
Zsír
-
Összesen 10.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 91.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 0 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 92 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 16 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 0 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
170
kcal
- 10% Fehérje
- 53% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 0% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Cink
-
Szelén
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.5 g
Zsír
-
Összesen 63.3 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 550 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 0 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 550 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 96.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 0 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1020
kcal
- 10% Fehérje
- 53% Szénhidrát
- 37% Zsír
- 0% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Cink
-
Szelén
-
Kálcium
-
Vas
TOP vitaminok
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6 g
Zsír
-
Összesen 23 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 200 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 0 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 200 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 0 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
371
kcal
-
Legnézettebb receptje
Hozzávalók
krém
Elkészítés
krém
- A tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk, és megsütjük (36x26).
- Egy liter vizet felteszünk forrni, belerakunk 20 dkg cukrot.
- 2 dl vízben elkeverjük a pudingporokat.
- Közben a fehérjékből habot készítünk, s ha jó kemény, hozzáadjuk a másik 20 dkg cukrot. Szép fényesre verjük.
- Ha a víz felforrt, belefőzzük a pudingot, majd levesszük a tűzről, és a cukros fehérjehabot hozzákeverjük. Nem kell egyszerre, szép fokozatosan.
- Egyik lapot abba a tepsibe tesszük, amibe a lapokat sütöttük és magas falú. Ráöntjük, elsimítjuk a krémet. Hagyjuk kihűlni, majd hűtőbe tesszük.
- A másik lapot óvatosan felvágjuk annyi darabra, ahány krémest szeretnénk. Tetejét porcukrozzuk.
- Nekem ebből az adagból 20 db szép, termetes krémes lett.:)
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 36x26
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 186
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 19223
- Feltöltés dátuma: 2013. május 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
TraRita
118 recept
Sok tojásfehérjém volt, hasznosítani szerettem volna.:) SIKERÜLT!:D Amikor meglátta a nagymamám, a következőket mondta: Te lány, ennyi pénzt kiadni a krémesekért!:D Azt hitte, cukiban vettem.:) Nem csak a látványa volt lenyűgöző! Spórolni is akartam a tejjel, mert nálunk az (is) nagyon megy, ezért vízzel készítettem a krémet, de legközelebb azzal is kipróbálom. Tejjel tuti még jobb.:) Annyit szeretnék megjegyezni, hogy ez a tészta saját készítésű ám! Az Andi konyhájából vettem a receptet!