Kolbászos sajttekercs
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Helga1
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
42g trappista sajt147 kcal
-
33g lángolt kolbász151 kcal
-
8g krémsajt21 kcal
Összesen
319
kcal
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
250g trappista sajt880 kcal
-
200g lángolt kolbász904 kcal
-
50g krémsajt125 kcal
Összesen
1909
kcal
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
-
50g trappista sajt176 kcal
-
40g lángolt kolbász181 kcal
-
10g krémsajt25 kcal
Összesen
382
kcal
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.7 g
Zsír
-
Összesen 27 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 51 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1227.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 271 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 150 mg
-
Nátrium 789 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.5 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 18.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 131 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 130 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
319
kcal
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 106 g
Zsír
-
Összesen 162 g
-
Telített zsírsav 74 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 23 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 308 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7363.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 36 mg
-
Kálcium 1625 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 900 mg
-
Nátrium 4735 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 113.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 788 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 53 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 783 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1909
kcal
- 28% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 42% Zsír
- 30% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.2 g
Zsír
-
Összesen 32.4 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1472.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 325 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 180 mg
-
Nátrium 947 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 22.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 158 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 157 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
382
kcal
Hozzávalók
-
25 dkg trappista sajt
-
20 dkg lángolt kolbász
Elkészítés
- A sajtot hűtőtasakba tesszük, forró vízben addig melegítjük, míg puha nem lesz. Folpackon téglalap alakúra kinyújtjuk.
- Húsos kolbászt ledaráljuk, annyi sajtot adunk hozzá, hogy kenhető állagú legyen.
- Megkenjük a masszával a sajtot, és feltekerjük.
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 213
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 14277
- Feltöltés dátuma: 2013. február 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Helga1
150 recept
Csak jó minőségű sajtot használjunk, akkor nem kell mérgelődnünk, hogy nem lehet nyújtani.