r
Nosalty Logó

Kolbászos-burgonyás omlett

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mi van itthon
Kolbászos-burgonyás omlett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 638 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    349 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2190.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    1256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    196 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    320 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    373 micro
Összesen 638 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    93.7 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    698 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4380.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    840 mg
  • Nátrium
    2512 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    392 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    644 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    640 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    745 micro
Összesen 1275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    617 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    354 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kolbászt és a nyers burgonyakarikákat.
  2. Kevergetve sütjük a serpenyő tartalmát, majd hozzáadjuk a 3 felvert tojást, amibe belekeverjük a tejszínt. Sózzuk. Más fűszert a kolbász miatt szerintem nem igényel.
  3. Alacsony hőmérsékleten készre sütjük. Óvatosan rázogassuk a serpenyőt, így elkerüljük, hogy letapadjon az étel.
  4. Reszelt sajttal megszórjuk, félbehajtjuk, és tányérra csúsztatjuk.
  5. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 2756
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolbászos-burgonyás omlett
Mi van itthon 92 recept

Az omlett tökéletes fogás reggelire, de ebédnek is megállja a helyét. Sokféleképpen lehet variálni, 15 perc alatt az asztalra varázsolható. Az olaszok frittatája annyiban különbözik a magyar omlett elkészítésétől, hogy amikor már minden hozzávaló a serpenyőben van, és a tojás kezd megszilárdulni, a sütőben sütik készre. Én maradtam a tűzhelynél.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek