r
Nosalty Logó

Kolbászos-burgonyás omlett

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mi van itthon
Kolbászos-burgonyás omlett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 638 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 179 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    349 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2190.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    32 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    1256 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    196 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    322 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    320 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    373 micro
Összesen 638 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    70.7 g

Zsír

  • Összesen
    93.7 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    698 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4380.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    866 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    840 mg
  • Nátrium
    2512 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    392 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    644 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    142 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    640 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    745 micro
Összesen 1275 kcal
  • 12% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    13.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    98 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    617 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    118 mg
  • Nátrium
    354 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    68 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 179 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kolbászt és a nyers burgonyakarikákat.
  2. Kevergetve sütjük a serpenyő tartalmát, majd hozzáadjuk a 3 felvert tojást, amibe belekeverjük a tejszínt. Sózzuk. Más fűszert a kolbász miatt szerintem nem igényel.
  3. Alacsony hőmérsékleten készre sütjük. Óvatosan rázogassuk a serpenyőt, így elkerüljük, hogy letapadjon az étel.
  4. Reszelt sajttal megszórjuk, félbehajtjuk, és tányérra csúsztatjuk.
  5. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 2761
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kolbászos-burgonyás omlett
Mi van itthon 92 recept

Az omlett tökéletes fogás reggelire, de ebédnek is megállja a helyét. Sokféleképpen lehet variálni, 15 perc alatt az asztalra varázsolható. Az olaszok frittatája annyiban különbözik a magyar omlett elkészítésétől, hogy amikor már minden hozzávaló a serpenyőben van, és a tojás kezd megszilárdulni, a sütőben sütik készre. Én maradtam a tűzhelynél.:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...