Kolbászkrém Klaudia konyhájából
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Klaudia
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
-
50g kolbász226 kcal
-
75g margarin538 kcal
-
100g tv-paprika16 kcal
Összesen
780
kcal
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
-
100g kolbász452 kcal
-
150g margarin1076 kcal
-
200g tv-paprika33 kcal
Összesen
1561
kcal
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
-
22.2g kolbász100 kcal
-
33.3g margarin239 kcal
-
44.4g tv-paprika7 kcal
Összesen
346
kcal
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 11.8 g
Zsír
-
Összesen 80.7 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 895.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 20 mg
-
Nátrium 854 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 4.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 89.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 629 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 66 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 76 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 576 micro
-
α-karotin 17 micro
-
β-karotin 628 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 280 micro
Összesen
780
kcal
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 23.7 g
Zsír
-
Összesen 161.3 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 58 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 37 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1791.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 21 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 40 mg
-
Nátrium 1708 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.7 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 178.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1258 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 132 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 152 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 28 mg
-
Retinol - A vitamin: 1152 micro
-
α-karotin 34 micro
-
β-karotin 1256 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 559 micro
Összesen
1561
kcal
- 6% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 44% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 5.3 g
Zsír
-
Összesen 35.9 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 398 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 5 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 9 mg
-
Nátrium 380 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 39.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 280 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 256 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 279 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 124 micro
Összesen
346
kcal
Hozzávalók
-
15 dkg margarin
-
2 db tv-paprika
Elkészítés
- A paprikák oldalait száraz serpenyőben barnára sütjük.
- Zacskóba tesszük, és hagyjuk izzadni 15 percet, ezután lehúzzuk a héját, és kicsumázzuk.
- Ezután apróra vágjuk. A kolbász bőrét is lehúzzuk, és azt is apróra vágjuk.
- A paprikával és a margarinnal összekeverjük.
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 57
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 11835
- Feltöltés dátuma: 2012. január 28.
Ajánló
Érdemes puhább kolbászt választani, így nem lesz olyan darabos (mint nekem). Az eredeti receptben az egyik paprika erős.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Klaudia
16 recept
Vénusz receptfüzetben találtam.