Héjában sült burgonya káposztával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
KisnéTimi
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
250g burgonya144 kcal
-
45g lilahagyma16 kcal
-
125g savanyú káposzta24 kcal
-
18 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
202
kcal
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
1000g burgonya578 kcal
-
180g lilahagyma66 kcal
-
500g savanyú káposzta95 kcal
-
71 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
810
kcal
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
59.2g burgonya34 kcal
-
10.7g lilahagyma4 kcal
-
29.6g savanyú káposzta6 kcal
-
0.5g napraforgó olaj4 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
48
kcal
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 2.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1122.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 63 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 839 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 300.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 58 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 66 micro
-
Kolin: 38 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 387 micro
Összesen
202
kcal
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.7 g
Zsír
-
Összesen 9.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4490.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 278 mg
-
Vas 14 mg
-
Magnézium 254 mg
-
Foszfor 575 mg
-
Nátrium 3357 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 167.9 g
-
Cukor 22 mg
-
Élelmi rost 33 mg
VÍZ
-
Összesen 1202.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 5 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 233 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 81 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 264 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 25 micro
-
β-karotin 49 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1549 micro
Összesen
810
kcal
- 1% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 0.6 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 266 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 34 mg
-
Nátrium 199 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 71.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 92 micro
Összesen
48
kcal
Hozzávalók
-
1 kg burgonya
-
2 közepes fej lilahagyma
-
0.5 kg savanyú káposzta
-
1 ek napraforgó olaj
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A burgonyákat megmossuk, és egy tepsibe tesszük. Semmilyen zsiradék nem kell a tepsibe.
- 40-50 perc alatt közepes lángon megsütjük.
- Ha megsültek egy tálba borítjuk, meglocsoljuk némi vízzel, és letakarjuk egy fedővel.
- 10 perc után meghámozzuk a burgonyákat.
- Karikára vágjuk, a hagymákat is, a káposzta levét kicsavarjuk, és együtt tálaljuk.
- Sóval ízesítjük, és leöntjük olajjal, hogy ne legyen száraz. Friss kenyeret adunk hozzá.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 11409
- Feltöltés dátuma: 2011. február 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
KisnéTimi
35 recept
Nagyon szeretjük. A család egyik kedvenc téli eledele. A savanyú káposzta vitaminokban nagyon gazdag.