adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
167g burgonya96 kcal
-
60g vöröshagyma22 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
13g napraforgó olaj118 kcal
Összesen
236
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
500g burgonya289 kcal
-
180g vöröshagyma66 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
40g napraforgó olaj354 kcal
Összesen
709
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
-
69.4g burgonya40 kcal
-
25g vöröshagyma9 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
-
5.6g napraforgó olaj49 kcal
Összesen
98
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 13.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 161.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 28 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 87 mg
-
Nátrium 10 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 27 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 147.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 13 micro
Összesen
236
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 40.5 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 484 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 83 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 261 mg
-
Nátrium 29 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 80.9 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 443.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 17 mg
-
C vitamin: 86 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 87 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 5 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 40 micro
Összesen
709
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.3 g
Zsír
-
Összesen 5.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 67.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 11 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 36 mg
-
Nátrium 4 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.2 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 61.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6 micro
Összesen
98
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg burgonya
-
2 közepes fej vöröshagyma
-
só ízlés szerint
-
ételízesítő ízlés szerint
-
5 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A burgonyát és a vöröshagymát megpucoljuk, majd a burgonyát kockákra, a vöröshagymát nagy cikkekre vágjuk.
- A burgonyát feltesszük főni sós-ételízesítős vízbe.
- Ha a burgonya megfőtt, a vizet leöntjük róla és melegen tartjuk.
- Némi olajon megdinszteljük a hagymát és összekeverjük a burgonyával.
- Elkészítettem: 150 alkalommal
- Receptkönyvben: 80
- Tegnapi nézettség: 38
- 7 napos nézettség: 466
- Össznézettség: 78437
- Feltöltés dátuma: 2010. január 16.
Ajánló
Sült kolbász és hurka mellé nagyon finom, de bármilyen sült hús mellé jó.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Nálunk ez nagyon kedvelt köret és mégsem uncsi.