r
Nosalty Logó

Cheesecake gyümölccsel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cheesecake gyümölccsel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 387 kcal
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 3085 kcal
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A tetejére

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 165 kcal
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    18.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    163.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    154 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    131 micro
Összesen 387 kcal
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    157.7 g

Zsír

  • Összesen
    148 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1008 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1310.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    319 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    495 mg
  • Nátrium
    341 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    271.1 g
  • Cukor
    180 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    431.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1229 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    166 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    164 micro
  • Kolin:
    614 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1209 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    231 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1047 micro
Összesen 3085 kcal
  • 16% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    70.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    27 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.5 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

  • 30 dkg eper (vagy más gyümölcs: bogyósok, málna, őszibarack, vagy ami épp van)

A tepsi előkészítéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat gőz fölött kicsit megolvasztjuk, aztán összekeverjük a cukorral és a pudingporral.
  2. Közben a túrót egy nagy tálba öntjük és összenyomkodjuk, majd belekeverjük a cukros-vajas masszát. Jól összedolgozzuk (én rendszerint a tejhabverővel dolgozom, mert az vált be a legjobban).
  3. Miután az egész már elég jól összekeveredett, felverjük a tojásokat, és azt is beleöntjük a masszába, összedolgozzuk.
  4. Aztán kivajazunk egy sütőtálat (én egy quiche sütésre vásárolt tálat használtam), majd beleöntjük a masszát.
  5. A tetejére belenyomkodjuk a fagyott, vagy friss gyümölcsöt, ízlés szerint, aztán előmelegített sütőben percet sütjük (én a sütő alsó részére raktam, hogy ne égjen meg a teteje), persze a vége felé le is lehet fedni alufóliával.
  6. Hidegen vagy melegen is fogyasztható. Szerintem hidegen finomabb. Isteni az íze, és nálunk nagyon hamar elfogyott. Jó étvágyat! :-)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6122
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már régóta izgatott a dolog, most kipróbáltam, és bejött. Én is receptből dolgoztam, de szokás szerint beleimprovizáltam, és módosítottam pár dolgot. Megérte. Fincsi lett.

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

A tepsi előkészítéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...