Camembert sajt baconkabátban
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
márti1218
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 17% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
120g camembert sajt360 kcal
-
136g bacon534 kcal
Összesen
894
kcal
- 17% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 32% Zsír
-
46.9g camembert sajt141 kcal
-
53.1g bacon209 kcal
Összesen
350
kcal
- 17% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.2 g
Zsír
-
Összesen 39.8 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 88 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1619.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 22 mg
-
Kálcium 237 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 321 mg
-
Nátrium 1016 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 62.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 152 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 37 micro
-
Kolin: 42 mg
-
Retinol - A vitamin: 151 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
447
kcal
- 17% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 42.3 g
Zsír
-
Összesen 79.6 g
-
Telített zsírsav 35 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 176 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3239.6 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 474 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 642 mg
-
Nátrium 2032 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 125.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 304 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 43 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 74 micro
-
Kolin: 83 mg
-
Retinol - A vitamin: 303 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 14 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
894
kcal
- 17% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 32% Zsír
- 51% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.5 g
Zsír
-
Összesen 31.1 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 69 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1265.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 185 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 251 mg
-
Nátrium 794 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.2 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 49.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 119 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 29 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 118 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
350
kcal
Hozzávalók
-
120 g camembert sajt
-
8 szelet bacon
Elkészítés
- Vágjuk ketté, lapjára a sajtot, két korongot kapunk.
- Egy korong becsomagolásához 4 szelet bacon kell, teljesen be kell fedje a szalonna a sajtot, különben sütésnél kifolyik. Két szalonnacsíkkal betekerjük, majd ellenkező irányból a másik kettővel.
- Egy serpenyőt forrósítsunk fel szárazon (nem kell zsiradék, mert az a szalonnából kisült zsír elegendő), tegyük bele a két csomagot, vegyük vissza a lángot, ha az egyik oldal aranybarna, fordítsuk meg lapáttal, és süssük készre a másik oldalt is.
- Melegen tálaljuk tetszőleges salátával, kenyérrel.
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 36
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1129
- Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 10.
Ajánló
Egy camembert elegendő egy fő részére, bármilyen friss saláta jó hozzá, én a kész babsalátával tálaltam, úgy is finom volt.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
márti1218
72 recept
A nyáron Dél-Tirolban jártam, és a legkedvesebb vacsorám ez volt. Könnyű, egészséges, gyors és finom. Az olasz ételeket nagyon szeretem, ez is felkerült a kedvencek közé.