Barackbefőtt helena konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
helena26
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 1% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
5000g sárgabarack2232 kcal
-
1000g cukor3870 kcal
Összesen
6102
kcal
- 1% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.3 g
Zsír
-
Összesen 4.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 562.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 154 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 116 mg
-
Foszfor 267 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 379.2 g
-
Cukor 357 mg
-
Élelmi rost 23 mg
VÍZ
-
Összesen 1003.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1116 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 116 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 38 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 105 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 221 micro
-
β-karotin 12718 micro
-
β-crypt 1209 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1035 micro
Összesen
1526
kcal
- 1% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 65.1 g
Zsír
-
Összesen 18.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2251.5 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 615 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 465 mg
-
Foszfor 1070 mg
-
Nátrium 57 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1516.9 g
-
Cukor 1428 mg
-
Élelmi rost 93 mg
VÍZ
-
Összesen 4015.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 4464 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 41 mg
-
C vitamin: 465 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 153 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 419 micro
-
Kolin: 130 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 884 micro
-
β-karotin 50871 micro
-
β-crypt 4836 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4139 micro
Összesen
6102
kcal
- 1% Fehérje
- 27% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.1 g
Zsír
-
Összesen 0.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 37.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 18 mg
-
Nátrium 1 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.3 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 66.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 74 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 2 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 15 micro
-
β-karotin 848 micro
-
β-crypt 81 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 69 micro
Összesen
102
kcal
Hozzávalók
-
5 kg sárgabarack
-
1 kg cukor
Elkészítés
- Előkészítjük az üvegeket, amiket alaposan elmostunk.
- A barackot megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk, és belerakjuk az üvegekbe.
- 3-4 evőkanál cukrot teszünk rá üvegenként, és felöntjük vízzel.
- Lezárjuk az üvegeket.
- Előmelegített sütőbe rakjuk az üvegeket, vizet öntünk a tepsibe, de nem színig.
- Amikor elkezd gyönygyözni, azonnal lekapcsoljuk, és hagyjuk a sütőben kihűlni.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 45 alkalommal
- Receptkönyvben: 59
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 18010
- Feltöltés dátuma: 2012. július 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
helena26
458 recept
Az édesanyám is így rakta el, és nekem az Ő befőttjei ízlettek a legjobban. Idén a tepsit kivettem most ebben a melegben, és kint hagytam kihűlni.