Házilag úgy készíthetsz értékes rózsavizet, hogy 1 csésze friss rózsaszirmot elkeversz másfél csészényi, forrásban lévő desztillált vízzel. 10 percig lassú tűzön főzd a rózsaszirmokat, majd szűrd le egy hőálló edénybe a kész rózsavizet.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Milyen legyen a sütik hozzávalóinak hőmérséklete? | alapanyagok | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Hogyan lehet házi vajat csinálni? | alapanyagok | 0 | 3.1ezer | '16 Feb |
Hogy használjam a lapzselatint? | alapanyagok | 0 | 5.9ezer | '15 Nov |
Hogy használjam a porzselatint? | alapanyagok | 1 | 7.5ezer | '16 Oct |
Hogy kell felverni a házi tejszínt? | alapanyagok | 0 | 4.0ezer | '15 Nov |