Klasszikusan őzgerinc- vagy kenyérsütőformában fagyasztjuk a parfét és semifreddot, de bátran tölthetjük a krémet különféle szilikon sütőformákba is (kuglóf, koszorú, stb.). Bármilyen formát is választunk, mindig béleljük ki folpackkal, mielőtt beletöltjük a krémet, így tálaláskor könnyedén kiboríthatjuk belőle, illetve vissza is tudjuk tenni, ha marad.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Milyen tejjel készítsük a fagyit? | desszert | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |
Unom a klasszikus palacsintát. Tudtok valami különlegesebbet? | desszert | 0 | 2.3ezer | '16 Feb |
Hogyan készítsünk tojásos alapú fagyit? | desszert | 0 | 2.9ezer | '15 Nov |
Milyen öntettel dobhatom fel a fagylaltot? | desszert | 0 | 3.0ezer | '16 Feb |
Hogyan csináljak fagyit gép nélkül? | desszert | 1 | 2.8ezer | '15 Nov |