A pácolást minden esetben üveg-, agyag-, kerámia- vagy porcelánedényben végezzük. A műanyag és fém használata kerülendő, főleg ha savas vagy ecetes pácokkal dolgozunk, ezek ugyanis nem kívánatos anyagokat oldhatnak ki az ilyen tálakból.
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Tartalék páclé, miért fontos? | grillezés | 0 | 1.6ezer | '15 Nov |
Mikor kenjem az ételre a grillszószt? | grillezés | 1 | 3.5ezer | '17 Aug |
Hogyan pácoljuk a mázas húsokat? | grillezés | 0 | 1.6ezer | '15 Nov |
Minden grillezés előtt le kell tisztítani a rácsot? | grillezés | 1 | 2.5ezer | '17 Aug |
Faszenes grillsütő eloltása, hogyan? | grillezés | 0 | 3.9ezer | '15 Nov |