Garantáltan kemény és tartós lesz a felvert tejszín, ha nemcsak maga a tejszín hideg, hanem a konyhai eszköz is, amiben és amivel a tejszínt felverjük.

Garantáltan kemény és tartós lesz a felvert tejszín, ha nemcsak maga a tejszín hideg, hanem a konyhai eszköz is, amiben és amivel a tejszínt felverjük.
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Zselatin helyett van vega megoldás? | alapanyagok | 15 | 7.1ezer | '18 Nov |
Hogy használjam a porzselatint? | alapanyagok | 1 | 7.5ezer | '16 Oct |
Mi az élesztő felhasználásának legbiztosabb módja? | alapanyagok | 3 | 3.8ezer | '17 Oct |
Mennyi zselatin kell a süteménybe? | alapanyagok | 0 | 3.5ezer | '15 Nov |
Milyen legyen a sütik hozzávalóinak hőmérséklete? | alapanyagok | 0 | 2.5ezer | '15 Nov |