Ha szárított fűszerre van szükséged otthon, vagy szeretnéd saját termesztett fűszernövényed elraktározni szárított változatban (amiről mellesleg garantáltan tudod, honnan van és miből lett).
Szedjük le a leveleket (pl bazsalikom, petrezselyem, kakukkfű stb.), és hajtogassuk bele egy konyharuhába egyszer, és tegyük be a mikróba kb 1 percre vagy 1,5 percre, attól függ, mennyit akarunk szárítani, szépen kiszárad és a színét is megtartja, lehet is morzsolni és üvegbe tenni!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hogyan tudnám a babérlevél ízének az intenzitását növelni? | fűszerek | 3 | 4.3ezer | '19 Jun |
Milyen ételekhez illik a rozmaring? | fűszerek | 1 | 5.7ezer | '17 Aug |
Milyen ételekhez illik a zsálya? | fűszerek | 0 | 3.0ezer | '17 Aug |
Milyen ételekhez illik a bazsalikom? | fűszerek | 0 | 4.5ezer | '17 Jul |
Milyen ételekhez illik a petrezselyem? | fűszerek | 0 | 2.5ezer | '17 Aug |