Ha szárított fűszerre van szükséged otthon, vagy szeretnéd saját termesztett fűszernövényed elraktározni szárított változatban (amiről mellesleg garantáltan tudod, honnan van és miből lett).
Szedjük le a leveleket (pl bazsalikom, petrezselyem, kakukkfű stb.), és hajtogassuk bele egy konyharuhába egyszer, és tegyük be a mikróba kb 1 percre vagy 1,5 percre, attól függ, mennyit akarunk szárítani, szépen kiszárad és a színét is megtartja, lehet is morzsolni és üvegbe tenni!
Javasolt kérdések
kérdés | Kategória | Válaszok | Megtekintések | Tevékenység |
---|---|---|---|---|
Hol kapok olcsón friss koriandert? | fűszerek | 2 | 6.0ezer | '18 Jun |
Mivel kell fűszerezni a párolt káposztát? | fűszerek | 0 | 3.9ezer | '17 Aug |
Hogyan lehetne a kovászos uborkát sózni másként? | fűszerek | 0 | 2.3ezer | '17 Aug |
Milyen ételekhez illik a tárkony? | fűszerek | 0 | 4.4ezer | '17 Aug |
Milyen ételekhez illik a kapor? | fűszerek | 2 | 3.5ezer | '17 Nov |